X-TREME PIZZA

Switch to desktop

Politica de confidentialitate

www.pizzaxtreme.ro este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de www.pizzaxtreme.ro

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de www.pizzaxtreme.ro pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

www.pizzaxtreme.ro nu este responsabila pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul www.pizzaxtreme.ro. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica www.pizzaxtreme.ro de confidentialitate. Faptul ca site-ul www.pizzaxtreme.ro contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca www.pizzaxtreme.ro sustine, aproba sau este responsabila pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

beton barbekü

Copyright © 2012 X-TREME PIZZA. All rights reserved.

Top Desktop version